Dödskallesminkning

on

Halloween blir extra spännande med en häftig maskering! Hemma hos oss har vi alla förvandlats till dödskallar någon gång, till något Halloween-disco eller fest.

Jag

Erik

Dotter

…och son.

Det är mycket roligare och lättare om man har bra redskap och material att jobba med. Det här gäller make up i allra högsta grad, har jag märkt. Med billiga ansiktsfärger för barn som man köper i vanliga butiken kommer man inte långt. De täcker inte, smetar och är eländiga att jobba med, och resultatet blir därefter.

Om man tycker om att göra olika ansiktsmålningar rekommenderar jag riktiga maskeringsfärger. Jag nätshoppade mina färger från Holland, de är av märket Grimas, och härliga att använda! Om jag minns rätt blev jag till och med positivt förvånad över priset – de var inte dyra.

Sonens sminkning från sidan.

Den gjorde jag i en hast, för han frågade mig i sista minuten före en Halloween-tillställning om jag kunde måla hans ansikte.

Med hjälp av mina kvalitetsfärger och en instruktionsvideo på YouTube lyckades det. Det finns jättebra videon på nätet, där skickliga sminkörer visar steg för steg hur man gör.

Ha en spookig och kreativ Halloween!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s