Påskharar i keramik

on

Det känns fräscht med granngula narcisser utanför ytterdörren! Jag har längtat efter färg efter den grådaskiga, snöfria vintern. Extra fint & påskigt blev det med ett par påskharar bland blommorna.

Det här är ett enkelt pynt att laga. Det passar också för den som är nybörjare i keramik.

Jag kavlade ut leran och tog ut harar med en pepparkaksform. Man kan rita konturer med en svart underglasyrpenna, innan man glaserar och bränner sista gången. Sen har jag bara limmat fast en glasspinne bakom.

Ett tips: Gör flera och ge bort i present. De är perfekta att sticka in i påskblomman som gå-bortpresent. Jag ångar att jag inte gjorde fler… Men å andra sidan kommer jag inte att gå bort nu när vi isolerar oss hemma p.g.a. viruset.

GLAD PÅSK! Njut av våren och naturen!

När man pyntar och fixar får man en nyttig paus från dystra pandemi-nyheter och allt känns nästan normalt… 🙂

H:Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s