Halloween på Svartå Slott

on

I år provade vi på Svartå Slotts Halloweenpaket som inkluderade fyrarätters Halloweenmiddag, en övernattning och frukost. Vi checkade in på eftermiddagen för att hinna med en fräsch höstpromenad i dagsljus.

Lucky gillade att promenera i slottsparken.

Innan vi styrde stegen mot Slottskrogen och middagen hade vi en make up session på hotellrummet. Inga barn var med så vi hade all tid i världen att dricka skumpa och fixa oss själva i representabelt skick. Vi hade hört att alla gäster klär ut sig och ville så klart inte vara sämre….

Vem är det där?? Lucky var minst sagt skeptisk till den kufiska typen som plötsligt kom ut ur badrummet. Dessutom bodde det en KATT i rummet bredvid, tillsammans med ett skrämmande hembiträde och en konstig gubbe från 1700-talet med blod på skjortan! Skumt ställe… (Vi bodde i Spånhuset där man får ha husdjur).

Häxor utanför Slottskrogen. Ännu mer intressanta figurer stötte vi på inne på krogen….

Stämningsfullt.

Måltiden gick i Halloweenstil från början till slut. Här en rätt i svarta toner!

Slurrp – och här en lite blodigare komposition. Min absoluta favorit var nog den vit-orange desserten, med läckra inslag av pumpa och havtorn.

Emellanåt kändes det konstigt, vem var kavaljeren mitt emot? Han såg inte ut som Erik…

Skön verklighetsflykt mitt i värsta coronakaoset! Det var roligt att se andra djävlar, spöken, benrangel, läkare med blodiga rockar och zombies när man jobbat distans och inte sett en ”levande” själ på länge – heheh… . Ändå kändes det tryggt, servitören hade munskydd och borden var långt från varandra.

Vi kan tänka oss att göra om det i framtiden, tillsammans med barnen för att de ska få uppleva en häftig Halloween . Det är ett spännande koncept för hela familjen i fin miljö och det bästa är att både barn OCH vuxna går all in med smink och kostymer. Man blir aldrig för stor för att spöka ut sig lite… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s