Game of Thrones och uggla

on

Fick en intressant beställning av mina barn. De ville ha varsin mugg, dottern en ugglemugg och sonen en Game of Thrones-mugg. Jag blev glad och lite smickrad över att de engagerade sig i min keramik och ville så klart försöka uppfylla deras önskemål.

FOT3E64

Råbränd mugg som jag ritat på med underglasyrpenna

Men knepigt med GoT-motiv…Som tur hittade jag bra bilder på Pinterest över all tänkbar GoT heraldik! Men det skulle ju vara rätt klans vapen dessutom. Jag vet inget om GoT, men gjorde som jag blev tillsagd och försökte plita ner ett brinnande hjärta med ett hjorthuvud i….

DSCN1607

Glasyrbränd, färdig mugg

FOT9416 (1)

Dotterns uggla var lättare att teckna

DSCN1605

Uggla som väntar på sin ägarinna

Barnen har varit på resa så de har inte hållit i sina färdiga muggar ännu, bara sett dem på bild. Ska bli roligt att se om de kommer att använda dem! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s