Keramik av Rut Bryk

on

Detta är mitt Rut Bryk-galleri. Det består av foton jag tog av en bråkdel av hennes enorma produktion då jag besökte utställningen ”Rut Bryk – Den magiska lådan”. För mig var utställningsutrymmena på EMMA (Espoo Museum of Modern Art) verkligen som magiska rum fulla av inspiration och ideér. Fantastiskt att man på EMMA lyckats spåra och samla ihop så många av hennes arbeten. Jag gillar Bryks grafiska uttryck, noggrannhet och känslighet. Vilken fantasi och detaljrikedom!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s